KKadetea

SAN VIATOR A 29-45 AZ PARTICIPACIÓN ARABA

Eneko Fernández -

, Kadetea
San Viatorren partidua lehenengo momentutik apurtzeko intentzioa zuen Araba batekin hasi zen. 0-10eko partziala Araba taldearen alde eta etxeko taldearen hutsarte eskaera. Hutsartearen ondoren, “sanvi”-k partiduan sartzea lortu zuen 6-12ko markagailuarekin amaitzeko laurdena.
Bigarren laurdena saskiratze truke bat izan zen, non jaurtiketa libreetako asmatze baxua kanpoko taldearen partetik guztizko abantaila eskuratzea ez lortzea eragiten zuen, 9-11 laurden honetan 15-23ko markagailu batekin iristeko atsedenaldira.

Partidua berriro hasten zen non bigarren laurdenaren dinamika berdina izaten jarraitu zuen, bi taldeen saskiratze ugari 8. minutuan Arabak erritmoa igo eta 0-8ko partziala eskuratu arte, 22-35eko markagailuarekin amaitu zen hirugarren laurdena.
Azken laurdena aurrekoaren antzekoa izan zen, Arabak presioari esker baloi asko berreskuratzea lortu zuen eta laurdena 7-10 amaitu zen.