AXA AMURRIO 63-42 ARABA

Ibai Ibarreta -

, Juniorra
Zuzeneko aurkariaren aurkako porrota

Ez zen partida erraza espero, baina partida on bat egiteko itxaropena zegoen, eta zergatik ez irabazteko borroka egin. Baina ez zen hala izan, Amurrioren lehen zati harilkatzaileak, goitik egindako presio handiari esker, markagailuak lehen laurdenaren amaieran jarri zuen 24-06. Dena hoberantz joan ahal zen, eta presio-irteera hori hobetzen eta defentsa-intentsitatea igotzen joan ginen, 38-15 atsedenaldira eramateko.

Jarrera-aldaketa erradikala lortu zen eta maila ona defendatu eta erasoko aukerak aprobetxatu ondoren hirugarren laurdena (07-14) atera zen. Azken laurdena intentsitate berarekin hasi zen, eta Arabak 10 puntura hurbildu zen 5 minutu falta zirela, baina nekeak eta Amurrioren bi eraso onek (10-01eko partziala) 63-42 amaiera ekarri zuten.

Detaileak hobetu behar dira eta partida-abiatze horiek saihestu.