KKadetea

AZ PARTICIPACION ARABA 61-26 AXA AMURRIO

Eneko Fernández -

, Kadetea
Partidua hastear zegoen, non lehen minututik etxeko taldearen nagusitasuna argi eta garbi ikusten zen. Arabak bere lana egiten zuen eta pixkanaka markagailuko errenta handitzen joan zen. 11-4.

Bigarren laurdenak lehenengoaren tonika berberarekin jarraitzen zuen, Araba nahiko akastun bat, baina pixkanaka bere ohiko erritmoarekin topo egiten zuena. 21-12 atsedenaldira iristeko.

Partidua berriro hasi zen eta Arabak intentsitatea igo zuen, baloi lapurreta askok laurden hau markagailuko aldea bihurtu zuten. 39-19.

Azken laurdena hasi zen eta Arabak bere lana egiten jarraitu zuen, defentsako lan bikaina, Amurriok zituen 6 jokalariekin batera, markagailua handitu besterik ez zuen egin, 22-7ko partzialarekin.

61-26ko tanteoarekin amaitu zen partida.