SSeniorra

ZARAOBE 40–47 ARABA SENIOR

Jon Marin -

, Seniorra

Gure seniorrak bolada onean jarraitzen du. Hirugarren partida eta hirugarren garaipena, oraingo honetan etxetik kanpo. Partida borrokatua aurreikusten zen, eta horrela izan zen.

Norgehiagoka alai hasi zen, erritmo biziarekin eta bi taldeek korrika egiteko gogoarekin. Gureek gehiago asmatu egin zuten eta lehen laurdena aurretik bukatu zuten (8-13). Bigarren laurdenak tonu berari jarraitu zion, baina gure seniorrek uztai azpian saskiratze gehiegi egitea ahalbidetu zuten, eta horrek ez zigun errenta handitzea ahalbidetu. 20-25 atsedenaldian.

Bigarren zatia talde bakoitzaren partzial txikiek markatu zuten. Hala ere, gure neskek ez zioten aurkariari aurretik jartzen utzi. Partida amaitzeko 3 minuturen faltan, gureak 14 puntutik gora ari ziren irabazten eta partida erabakita zegoela zirudien, baina azken minutuak gaizki kudeatu ondoren, etxekoak 4 puntura gerturatzea lortu zuten. Eskerrak dena ezustean geratu zela eta gure seniorrek garaipena lortu zutela Amurrion (40-47).