ELECTRO ALAVESA MARIANISTAS 84 - 44 ARABA LA BOLSA GENEROSA

Markel Uriarte - Foto: Maitane

, Juniorra

Hirugarren porrota jarraian

Porrot gogorra pasaden larunbatean jasotakoa Marianistas ikastetxean, zeinetan defentsa intentsitate ezak eta galdutako baloi gehiegik, Marianistasen alde erabaki zuten partidua puntu tarte handiagatik.

Partidu hasiera txar baten ostean, zeinetan erasoko urduritasunak eta aurkariaren defentsa agresiboa baloi asko galtzea eragin zigun, 5 puntura jartzea lortu genuen bigarren laurdenaren erdialdean (25-20), baino azkeneko minutuetan 18-1eko partzial batek aukerarik gabe geratzea eragin zuen.

Bigarren zatian talde bakarra egon zen kantxan, Marianistas, alegia, eta gu ez ginen kapaz izan intentsitate maila berdintzeko bigarren zatiko momentu batean ere.

Parciales: 21 – 9 / 17 – 12 / 24 – 8 / 22 – 15

Andrea Sánchez (2), Anne Palacios (0), Arrate Arenzana (10), Uxue Martínez (2), Sonia Gómez (0), Alazne Manzanos (1), Leyre Manzanos (0), Uxue Garaialde (6), Janire Alvez (-), Esti Manzanos (5), Sandra Lauzurica (16), Irati Sagasti (1), Irune Palacios (1), Uxue Galarza (-).