ASADOR 10 GIBAJAS 60 – 55 ELECTRO ALAVESA ARASKI OINTXE

Ibon Saenz de Lafuente - Foto: Basketbasko

, Juniorra

Asador 10 Gibajasek derbian garaipen garrantzitsua lortu zuen.

Partidaren 40 minutuetan, defentsan, oso talde sendoa izan ginen. Defentsa ona egin genuen 1x1etan, eta laguntza oso onak eginez. Gainera, nahiz eta gure aurkaria oso ona izan errebotean, gure uztaia oso ondo babestu genuen.

Hala eta guztiz ere, erasoan, fase ezberdinetatik pasatu ginen. Partidaren lehenengo 20 minututan, baloia abiadura handiarekin mugitu ahal izan genuen. Honek jabetza bakoitzeko lehen segundoetan tiro posizio onak lortzea ekarri zuen. Atsedenaldiaren ondoren, hirugarren laurdenean, ordea, erasoan erritmoa jaitsi genuen, eta gure ideiak ez ziren oso argiak izan, honen ondorioz, gure erasoak ez ziren nahi bezain onak izan. Hala ere, azken laurdenean garaipena lortu genuen egoera hau birbideratuz.